ACT meting

Jezelf en je talent leren kennen in verschillende werksituaties kost tijd: 12 minuten! In die korte tijd geeft ACT® je inzicht in je talent, je vermogen om flexibel en ondernemend te werk te gaan, je vermogen om samenwerken in teamverband te combineren met zelfstandig opereren en je mate van stressbestendigheid. In tegenstelling tot andere metingen combineert de ACT®-meting tekst met beeld, waardoor we direct onderscheid maken tussen natuurlijke en aangeleerde competenties.

Van onze klanten krijgen we vaak de terugkoppeling dat de ACT®-meting hen de ogen heeft geopend. Door de meting kwamen er zaken aan het licht die eerst verborgen waren. De ACT®-meting is dan ook een eyeopener, ontwikkeld vanuit het idee dat bewustwording van het aanwezige talent en het ontwikkelpotentieel van iedere werknemer tot meer plezier en energie leidt.

Aanvullend op de ACT®-meting en rapportage kunnen deelrapporten aangevraagd worden voor functieselectie, functiematch en 720-graden feedback. Het onderzoek en de rapportage over potentieel burn-out risico behoren eveneens tot de mogelijkheden.

 

Vraag nu informatie aan