Welkom op optios.nl

Informatie medewerkers

Soms is de oplossing dichtbij

Voor veel medewerkers is het lastig om goed inzichtelijk te krijgen waar hun toekomst ligt. Of dat nu bij een eigen werkgever is of niet; de consultants van Optios kunnen hierin duidelijkheid geven en brengen in kaart wat de medewerker wél kan en wil. Door u als medewerker centraal te stellen en positief te coachen, ontstaat er weer vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst. Die positieve en persoonlijke benadering werkt. Voor iedereen is er een plek waar hij of zij prettig en gemotiveerd kan werken. Optios helpt.

In de begeleiding heeft Optios de beschikking over verschillende middelen die ingezet kunnen worden. Zo maken we gebruik van onze jobfinders die medewerkers actief ondersteunen in de zoektocht naar een nieuwe baan. Hierin zetten we ons Optios-netwerk en het netwerk van de andere labels binnen de paraDIGMA groep actief in.

Daarnaast maakt Optios in de begeleiding van medewerkers gebruik van Jobport: een online platform dat innovatieve online loopbaaninstrumenten ontwikkelt op het vlak van HRM, re-integratie, loopbaan- en studiekeuze en deze testen direct koppelt aan Nederlands meest complete online beroependatabase.

Meer weten?

Neem eens een kijkje op onze inspiratiepagina om meer te lezen over de ervaringen en nieuws rondom Optios, zoals verhalen uit de praktijk.