Welkom op optios.nl

Informatie werkgevers

Het begeleiden van een medewerker in de re-integratie in werk of in de zoektocht naar een andere werkgever, is een verantwoordelijke, inspannende en tijdrovende taak voor de werkgever. Hierin is het van belang om niet alleen oog te hebben voor uw eigen belangen en behoeften, maar ook voor de belangen en behoeften van de medewerker. Om in beide belangen te dienen, is het inschakelen van een specialist een goede keuze.

Optios ondersteunt u en uw medewerker in dit proces. Voor u betekent een samenwerking met Optios een aanzienlijke besparing in tijd en kosten. En de medewerker, die ontvangt de aandacht en begeleiding die hij of zij verdient; een win-winsituatie.

Niet alleen verzorgt Optios re-integratietrajecten; ook als uw medewerker niet meer op zijn of haar plek zit binnen de organisatie, is Optios uw partner. Denk hierbij aan loopbaanbegeleiding of ontwikkeladvies. Samen met de medewerker brengen we de ambities in kaart. Vervolgens kijken wij naar de mogelijkheden om die ambities te realiseren; in de huidige of in een andere baan.

Benieuwd naar de ervaringen van andere werkgevers?

Neem dan eens een kijkje op onze referentiepagina. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag kennis met u.