Loopbaanbegeleiding

De specialisten van Optios kunnen uw medewerkers ondersteunen bij hun loopbaanwensen.  Wie is de medewerker en waar liggen de ambities? Middels gesprekken en assessments kan de medewerker op het juiste spoor gezet worden en vol vertrouwen richting de toekomst kijken. 

Wanneer wordt werk een loopbaan? Dat begint met zelfinzicht. De consultants van Optios brengen met uw medewerker zijn of haar mogelijkheden en de ambities in kaart. Vervolgens kijken zij naar de huidige werksituatie en naar de mogelijkheden om die ambities te realiseren, in de huidige of in een andere baan. 

Loopbaanbegeleiding van Optios is een intensieve hoog-rendement-aanpak, gebaseerd op wekelijkse of tweewekelijkse coaching-gesprekken. Concrete, praktische en persoonlijke vragen en opdrachten helpen de werknemer om zicht te krijgen op zichzelf en zijn of haar functioneren. Praktisch, preventief én motiverend. Wie de Optios-loopbaanbegeleiding tijdig inschakelt, zorgt ervoor dat werknemers hun mogelijkheden, ambities en huidige werk op elkaar afstemmen. In hun huidige werk, of in een andere baan.   

 

Vraag nu informatie aan