Welkom op optios.nl

Optios is ISO-gecertifieerd!

Met de ISO 9001: 2015 certificering laten we zien dat we voldoen aan de internationale standaard van kwaliteitsmanagement. In oktober 2020 hebben wij onze certificering behaald en inmiddels hebben we het officiële certificaat mogen ontvangen. Wat we zeggen, dat doen we!

“Met trots kan ik melden dat we officieel de ISO 9001 kwaliteitscertificering hebben behaald. Een hele prestatie dat we onze hoge kwaliteitsstandaard hebben behouden, terwijl onze organisatie flink is gegroeid. Daarnaast zijn we succesvol geweest in het bemiddelen naar ander werk, ondanks de uitdagingen van het afgelopen jaar die de arbeidsmarkt behoorlijk heeft veranderd. Al zeg ik zelf, een topprestatie en ik ben dan ook maar wat trost op iedereen van team Optios die zijn steentje hieraan heeft bijgedragen!” Sabien Coenen, directeur Optios.

Optios staat voor maatwerk

Binnen het maatwerk wat we leveren hanteren we een hoog kwaliteitsstandaard. We vinden het belangrijk om op het gebied van kwaliteitsmanagement aan de eisen te voldoen en goed vast te leggen hoe wij het aanpakken. Zeker met de groei die we als organisatie afgelopen periode hebben meegemaakt en de veranderingen die dit met zich meebrengt is het belangrijk om ons kwaliteitsniveau te blijven borgen.

De audit in zijn werk

Tijdens de audit werden we bevraagd op onder andere het gebied van aansturing, visie, processen en werkwijze. Hieruit kwam duidelijk naar voren dat we in de praktijk werken zoals wij het ook op papier hebben vastgelegd. Daarbij zijn we continu op zoek naar manieren om te verbeteren, aan de behoefte van de klant te blijven voldoen en onze dienstverlening zo optimaal mogelijk neer te zetten. We zijn dan ook met vlag en wimpel ‘geslaagd’. We voldoen aan de normen en onze eigen hoge kwaliteitseisen op onder andere het gebied optimalisatie van klanttevredenheid, processen en structuren, en wet- en regelgeving.

Vooruitblik

De audit is voor ons niet een doel op zich. We houden ons continu bezig met het optimaliseren en vastleggen van nieuwe ontwikkelingen en processen om zo onze kwaliteit te borgen. De audit momenten zijn voor ons dan ook een goed ijkpunt om te toetsen of dat we zeggen ook dat is wat we doen. Inmiddels hebben we dan ook weer een interne audit gehad en staat in oktober 2021 opnieuw een externe audit gepland.

Gecertificeerde loopbaanbegeleiding

Wilt u met een ISO-certificeerde loopbaanbegeleider samenwerken? Dan bent u bij Optios aan het goed adres. Optios is uw partner op het gebied van loopbaanbegeleiding, spoor 2 en 3 trajecten en outplacement. Meer informatie over Optios kunt u vinden op onze website of neem contact met ons op via ons contactformulier, telefonisch of per mail. Wij helpen u graag verder. 

Laatste nieuws