Welkom op optios.nl

Gratis loopbaanadvies bij Oxhill7 en Optios!

Heeft u in uw organisatie veel medewerkers die praktisch opgeleid zijn en wilt u uw medewerkers stimuleren om na te denken over hun toekomstige loopbaanontwikkeling? Goed nieuws: vanaf 1 april bieden Oxhill7 en Optios klanten en medewerkers een kosteloos loopbaanadvies t.w.v. € 700.- aan met het STAP-budget!

Wat is het STAP-budget?

Het STAP-budget staat voor STimulering Arbeidsmarkt Positie en kan ingezet worden voor ontwikkeladvies, zo ook voor loopbaanadvies van Optios en Oxhill7. Het STAP-budget is gratis beschikbaar voor mensen met een opleidingsniveau tot en met mbo 2. Voor anderen geldt het tarief van € 700.-. Deze nieuwe regeling ging 1 maart 2022 van start, loopt tot 15 december 2022 en is gericht op het stimuleren van het bewustzijn over de noodzaak van reflectie op de loopbaan. Er is subsidie voor 15.000 ontwikkeladviezen, dus vraag je subsidie op tijd aan!

Gesprekken en ontwikkelingsplan

Oxhill7 en Optios slaan de handen ineen om zo veel mogelijk klanten en medewerkers te ondersteunen. Zo gaan de loopbaanadviseurs van Oxhill7 of Optios in gesprek met de deelnemers voor minimaal 4 uur om een zo groot mogelijke impact te kunnen maken. Hieruit volgt een gespreksverslag en ontwikkelingsplan waarin nadrukkelijk ook aandacht is voor bijpassende om- en bijscholingsmogelijkheden.

STAP in de Tijdmachine!

Vorig jaar heeft Optios een digitale loopbaancheck ontwikkeld, specifiek voor de doelgroep praktisch opgeleiden. Met deze loopbaancheck “de Tijdmachine” heeft Optios de award voor de beste Loopbaancase van het Jaar gewonnen. De Tijdmachine kan nu kosteloos worden ingezet vanuit het STAP-budget óf als teaser voor medewerkers deel te nemen aan het STAP-ontwikkeladvies.

Meer over de Tijdmachine

Info of aanmelden

Wilt u gebruik maken van het gratis loopbaanadvies van Oxhill7 en Optios? Dan horen wij dat graag! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Oxhill7 via info@oxhill7.nl of met Optios via info@optios.nl.

Laatste nieuws