Welkom op optios.nl

Het succesverhaal van Kirti Somaroe

Ik ben Kirti Somaroe, 29 jaar en ik woon samen met mijn hond Wicky in Schiedam. Sinds april 2019 ben ik aan het werk bij ZiPPERZ.

Hiervoor heb ik bijna 7 jaar gewerkt als kraamverzorgende. Helaas kwam ik in de Ziektewet. Uiteindelijk bleek dat ik niet meer terug kon keren in mijn functie als kraamverzorgende.

Ik ben toen begonnen in het spoor 2 traject. Daar heb ik Najoua Fissoune van Optios leren kennen. Zij was de aangewezen persoon om mij te begeleiden bij het vinden van een nieuwe baan. Na een aantal afspraken en een uitgebreide banentest, ben ik gaan solliciteren voor een andere baan.

De afspraken met Najoua vonden plaats in het ZiPPERZ business center. De eigenaresse van ZiPPERZ was al bekend met Optios en had al eerder een goede ervaring met hun gehad. Zij had aan Najoua laten weten dat ze geïnteresseerd was om mij een werkervaringsplaats aan te bieden.

Een kans die ik niet aan mij voorbij wilde laten gaan! Ik ben toen voor een periode van 3 maanden gestart bij Zipperz. Ik werkte hier achter de receptie; ontving klanten, verwerkte mail en post, behandelde telefoontjes en begeleidde klanten naar de juiste ruimte. Daarnaast had ik een aantal schoonmaaktaken en hielp ik in de lunchroom.

Na een korte periode stage te hebben gelopen, kreeg ik een baan aangeboden van ZiPPERZ. Deze kans heb ik met beide handen aangenomen en inmiddels werk ik nu bijna een jaar met veel plezier bij ZiPPERZ.

Het leuke is dat Optios nog steeds regelmatig ruimtes bij ons reserveert en ik daardoor nog regelmatig contact heb met Najoua.

Laatste nieuws