Welkom op optios.nl

Nationale werkbezoekdag 2019!

Anders denken anders doen! Doe mee aan de Nationale Werkbezoekdag 2019!

Bent u op zoek naar een baan die past bij uw interesses en kwaliteiten? Of bent u misschien op zoek naar goede potentiele werknemers? Dan mag u de Nationale Werkbezoekdag 2019 echt niet missen!

Op de Nationale Werkbezoekdag op 20 november 2019 open verschillende bedrijven en organisaties de deuren voor geïnteresseerde werknemers, zodat werknemers een kijkje kunnen nemen in de keuken van misschien wel hun toekomstige werkgever. Op de Nationale Werkbezoekdag kunnen werkgevers en werkzoekenden uitgebreid kennismaken en met elkaar in gesprek gaan!

Netwerken loont!

Bij Optios vinden we dat netwerken loont! Voor zowel de werkgever als voor de werknemer. De Nationale Werkbezoekdag is het perfecte moment om de sollicitatieprocedure eens anders aan te pakken: niet via een selectie op vacature en cv, maar "gewoon" door het gesprek aan te gaan en kennis en ervaring met elkaar te delen.

Wilt u meer weten over de Nationale Werkbezoekdag 2019 en hoe u hieraan kunt deelnemen? Neem dan een kijkje op de website van de Nationale Werkbezoekdag.

https://werkbezoekdag.nl/

 

Laatste nieuws