Welkom op optios.nl

Optios wenst iedereen een fantastisch 2020!

Een jaar waarin wij iedereen toewensen nog meer waardering te krijgen voor het eigen werk en het werk van collega's en medewerkers!

En daar hoef je eigenlijk niet zoveel voor te doen. Neem jezelf bijvoorbeeld voor om vaker in gesprek te gaan met andere collega's of ga eens op zoek naar andere vacatures. Niet om van baan te veranderen, maar juist om je eigen baan nog beter te waarderen of om er achter te komen of je nog wat mist in je eigen werkzaamheden. Stel jezelf zo af en toe eens de vraag: wat wil je meer en wat juist minder? Waar zou je naartoe willen groeien? Met het antwoord op deze vragen kun je je eigen baan en werkzaamheden nog beter invullen.

Heb je dan nog wat hulp nodig om het verder in kaart te brengen? Dan staan wij natuurlijk voor je klaar! Bijvoorbeeld met loopbaanbegeleiding of ontwikkeladvies. Of misschien heb je nog vele verborgen talenten en vind je het lastig deze te ontdekken. Dan is een ACT Meting waardevol! 

En nieuw jaar; een nieuwe samenwerking!

Ook wij zitten in 2020 niet stil! Optios, als onderdeel van paraDIGMA groep, gaat samenwerken met de arbodienst   BlijWerkt, waardoor wij nog veel meer medewerkers kunnen helpen in hun werk of bij het begeleiden naar ander werk!

Laatste nieuws