Welkom op optios.nl

Ontwikkeladvies

Wat is een goede volgende stap in mijn loopbaan? Een belangrijke vraag die veel medewerkers zichzelf stellen. Optios helpt bij het vinden van een passend antwoord. Dat doen we in een kort en intensief traject dat niet alleen duidelijkheid biedt, maar ook inspiratie en concrete handvatten.

De consultant van Optios voert gesprekken met de medewerker, doet oefeningen en neemt een persoonlijke test af. Een van deze tests kan de ACT-meting zijn, waarin jouw wensen en competenties (zowel bewust als onbewust) naar voren komen. Zo ontstaat een compleet persoonlijk ontwikkeladvies dat de medewerker in kwestie echt verder helpt. Hierdoor gaat hij of zij met energie en een heldere focus de volgende loopbaanfase in.

Uiteraard doorlopen we dit traject in nauw overleg met de werkgever. Niet alleen voor medewerker is een ontwikkeladvies een geweldig instrument om de eigen loopbaan verder vorm te geven; de werkgever is in staat zijn personeelsplanning te optimaliseren, doordat het advies laat zien hoe het gesteld is met de duurzame inzetbaarheid, de competenties en ambities van de medewerker. Als werkgever heeft u namelijk een grote invloed op de duurzame inzetbaarheid van uw medewerkers. De arbeidsmarkt en het werk veranderen snel en u wilt dat uw medewerkers flexibel en wendbaar blijven. Bied daarom tijdig het ontwikkeladvies aan. Zo blijven uw medewerkers werk uitvoeren dat bij hen past en blijven ze duurzaam inzetbaar.

 

Vraag nu informatie aan