Welkom op optios.nl

Onze aanpak

Optios staat voor gedreven, daadkrachtig en resultaatgericht. Onze aanpak is persoonlijk, betrokken en mensgericht! Of het nu gaat om het coachen van de medewerker en de werkgever of het begeleiden van een spoor 2- of 3-traject; de consultants van Optios bieden u de aandacht en professionaliteit die uw organisatie en medewerker verdient. Optios, de juiste keuze!

Wij hebben geen wachtlijsten en kunnen, indien gewenst, direct voor u aan de slag. Op het moment dat er een aanvraag komt van een werkgever, gaat een van de consultants van Optios in gesprek met de opdrachtgever om de wensen en behoeften in kaart te brengen.

Onderdeel van paraDIGMA groep

Optios is onderdeel van paraDIGMA groep: een innovatieve en trendsettende groep van samenwerkende bedrijven met expertise op alle deelgebieden van Duurzame Inzetbaarheid. Hierdoor hebben wij alle gewenste/benodigde expertise binnen handbereik. Denk aan psychologische interventies, arbeidsdeskundige onderzoeken en vitaliteitstrajecten. Net als alle andere labels binnen paraDIGMA groep, werkt Optios vanuit dezelfde visie en overtuiging: het gaat om mensenwerk. Het snel kunnen schakelen en deze gedeelde visie dragen significant bij aan een duurzaam resultaat.