Welkom op optios.nl

Optios: de beste keuze

Als een medewerker niet meer op zijn of haar plek zit in een organisatie leidt dat regelmatig tot verzuim. Oorzaken hiervoor zijn bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid, een reorganisatie, veranderingen van taken van de medewerker of een arbeidsconflict. De medewerker kan zelf ook ervaren dat hij of zij niet meer verder kan groeien en zich kan ontwikkelen in een organisatie.

Optios richt zich op individuele en persoonlijke begeleiding van medewerkers en werkgevers. In situaties waarbij duidelijk is dat het in stand houden van een arbeidsrelatie niet langer haalbaar of wenselijk is. Samen met de medewerker kijken wij wat hij of zij wél kan en wil. Optios helpt de medewerker een baan te vinden waar hij of zij letterlijk op zijn plek is,

Wij staan voor een betrokken, mensgerichte en daadkrachtige aanpak. Door de medewerker centraal te stellen, positief te coachen en talent te ontwikkelen ontstaat er weer vertrouwen in een werkbare en werkzame toekomst! Optios, de juiste keuze voor ondersteuning van werkgever én medewerker!