Welkom op optios.nl

Referenties

Lees hier wat enkele tevreden klanten over ons vertellen

etten-leur

Gemeente Etten-Leur

Laurie de Beer, gemeente Etten-Leur: " Wij hebben met Optios samengewerkt voor een 2e spoortraject: dit is prima verlopen! In vergelijking met andere aanbieders wordt er snel aan benadering van de arbeidsmarkt gewerkt en dat is prettig. Ik ben erg tevreden over de begeleiding van de consulent; ze heeft goed meegedacht in het proces en nuttige voorstellen gedaan. Ook is ze een prettige gesprekspartner die goed kan aansluiten bij degene die tegenover haar zit. Ik geef Optios een 9 voor haar dienstverlening!"

 
Logo Mokveld

Mokveld Valves

Maurits Even, Mokveld-Valves: "Wij hebben Optios ingeschakeld voor een tweetal spoor 2 trajecten. Mijn ervaring is dat beide trajecten voortvarend en snel werden opgepakt. Ik ben ook zeer tevreden over de begeleiding en terugkoppeling die ik kreeg naar aanleiding van de gesprekken met de consultants. Wij maken ook in de toekomst graag gebruik van de expertise van Optios". 

 

kiwa logo

KIWA Nederland BV

Guus van Schoten, Kiwa Nederland: "Wij hebben Optios ingeschakeld voor een Spoor 2 traject en zijn zeer tevreden over de professionele en representatieve houding van de consultant, zowel naar ons als de werknemer toe. Wij schakelen Optios vaker in voor dergelijke trajecten en, indien dit voorkomt, doen wij dit in de toekomst weer". 

 
logo_strukton_home

Strukton Worksphere B.V

Edwin van Nieuwland, Resource Manager Strukton: "Als leidinggevende vind ik het belangrijk om veel persoonlijk contact te hebben met mijn collega's. Dit betekent veel leuke dingen, plezier op de werkvloer, jubilea, verjaardagen, geboortes, succesverhalen e.d. Helaas krijg je ook te maken met de minder leuke kanten van het leven en kan het zijn dat een collega als gevolg van een ongeluk of ziekte met de daarbij komende beperkingen niet meer kan functioneren in zijn huidige rol. Als ook nog blijkt dat na een arbeidskundigonderzoek geen passende functie binnen de organisatie gevonden kan worden is dit erg vervelend voor ons maar nog moeilijker voor de betreffende collega. Wij vinden het belangrijk dat de betrokken collega op de juiste wijze begeleid wordt, hier heb ik "gelukkig" weinig ervaring in en ben daarom blij dat ik gebruik kan maken van de expertise van Optios. Optios begeleidt de collega maar ook het bedrijf op de juiste wijze, bespreekt de rechten en plichten van collega en het bedrijf om op een nette wijze afscheid te kunnen nemen waarbij de persoon centraal staat".