Werken bij Optios

 

Actuele vacatures
 

Re-integratie Consultant (Regio Eindhoven)

Een baan bij Optios moet je op het lijf geschreven zijn. Onze aanpak kenmerkt zich als persoonsgericht, betrokken en pragmatisch. Altijd op zoek zijn naar de juiste oplossing voor medewerkers en werkgevers. 

Hoe ziet het werk eruit van een Loopbaan- en re-integratie consultant?

Als Loopbaan- en re-integratie consultant ben je volledig betrokken bij het begeleiden van medewerkers op individuele basis naar een duurzame inzetbaarheid bij een andere werkgever. In dit proces staat de medewerker centraal! Je analyseert belemmeringen en capaciteiten van de medewerker en inventariseert mogelijkheden en kansen op de arbeidsmarkt. Tijdens de intake fase vertaal je de gemaakte analyse en inventarisatie naar een rapportage met daarin een concreet traject voorstel. Om de arbeidsmobiliteit te bevorderen selecteer en zet jij de juiste re-integratie instrumenten in. Tevens verzorg je trainingen op maat om de kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en benader jij deze markt actief om duurzaam passende functies te vinden. Gedurende dit proces houd je nauw contact met de opdrachtgever omtrent het verloop van het begeleidingstraject, met inachtneming van de wet- en regelgeving. Kortom, een functie die veelzijdig en dynamisch is!

Profiel

Wij geloven in een persoonlijke, betrokken en mensgerichte aanpak! Optios staat voor gedreven, daadkrachtig en resultaatgericht. Net als wij, streef jij altijd naar de beste oplossing! Voor deze functie zoeken wij iemand die mensen weet te motiveren en overtuigen. Een echte pragmatische professional die zich goed kan inleven in mensen en snel op één lijn zit. Als Loopbaan- en re-integratie consultant werk je veelal zelfstandig. Verantwoordelijkheid nemen is daarom ook iets wat je graag doet. Omdat je vaak onderweg bent naar de klant op diverse locaties, is in het bezit zijn van een rijbewijs een must. Tot slot beschik je over een HBO- / WO afgeronde opleiding maar bovenal vinden wij het allerbelangrijkste dat jij passie en talent hebt om mensen te helpen in het bereiken van hun doel!

Secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij je aan? Hard werken is bij Optios normaal! Wij realiseren ons dan ook dat we veel van je verwachten. Daarom kan je bij ons rekenen op:

  • Een uitdagende functie in een jonge, ambitieuze en dynamische werkomgeving;
  • Een functie waarbij je echt mensen kunt helpen met het vinden van een nieuwe uitdaging;
  • Alle vrijheid om zelf te bepalen wat belangrijk is;
  • Volop mogelijkheden om je talenten verder te ontwikkelen;
  • Voor dit harde werken ontvang je een marktconform salaris;
  • Alle benodigde middelen om je functie zo goed mogelijk te kunnen uitoefenen (Leaseauto, laptop en mobiele telefoon);
  • Sportfaciliteiten op kantoor.

Open sollicitatie

Staat er geen passende vacature voor je bij? Stuur ons een open sollicitatie!
Straatnaam + huisnummer + toevoeging
Let op! U heeft de in rood gemarkeerde velden onjuist of onvolledig ingevuld.